Moon Illustraties

"Het mag best gezegd worden: Ik ben er trots op."

Website vernieuwd!

Het mag best gezegd worden: ik ben er trots op. M'n nieuwe website.
Okay helemaal nieuw is hij niet, maar de vormgeving kon veel beter en van een website anno nu wordt ook wat meer verwacht dan vijf jaar geleden.

Het was een heel project, maar ik ben prima geholpen door Koen Bakx van PixelXp. Hij heeft de site technisch gerealiseerd.
Mocht je ook op zoek zijn naar een goede webdesigner, neem dan zeker een kijkje op zijn webpagina en informeer eens naar de mogelijkheden.
Ik kan het aanraden!

Wat gloedje nieuw is op mijn website: Een blog! Koen heeft gewoon een blog ingebouwd!
Het afgelopen jaar heb ik uitgeprobeerd of dat bij me past, dat bloggen. Ik vind het namelijk erg fijn om mijn gedachtenkronkels en hersenspinsels te delen met anderen, om te vertellen over creatieve processen, het zelfstandig ondernemerschap en artistieke uitdagingen. En ik heb gemerkt dat ik schrijven bijzonder prettig vind om te doen.

Dus ik heb mijn uitprobeer-wordpress-blog-ding stopgezet, de fijnste verhalen meegenomen naar deze website, en met bescheiden trots slinger ik ze -hup- de wereld in. Zomaar, voor een ieder die ze wil lezen. Voor een ieder die zich wil laten inspireren. Voor een ieder die wel eens een kijkje in de keuken van een zelfstandig illustrator / vormgever wil nemen. 

Kijk rustig rond en geniet van onze noeste arbeid. En als je iets ziet wat beter kan, dan hoor ik dat graag!

Meer over dit onderwerp:

Publicatie: 05-01-2018Naar het overzicht